Projektledning och rådgivning

Vi hjälper er med projektledning inom produktion och finns med er genom hela eller delar av produktionsprocessen. Inom projektledning och rådgivning erbjuder vi omfattande hjälp genom hela produktionens livscykel, från planering till genomförande.

Vi hjälper dig oavsett om du ska lansera en ny innovation eller redan hanterar en omfattande produktionsprocess och behöver en tillfällig underleverantör.

Projektledning

Vi har erfarna projektledare som kan ta hand om varje detalj kring er produktion för att säkerställa att ditt produktionsprojekt genomförs framgångsrikt. Vi koordinerar hela produktionsprocessen och håller den på rätt spår, från start och hela vägen i mål.

Vi kan hjälpa er med planering och schemaläggning, materialallokering och proaktiv riskhantering.

Rådgivning

Behöver du strategisk vägledning för att ta rätt beslut på vägen mot den kommande produkten? Vi har ett stort nätverk av erfarna och kompetenta produktutvecklare och kan erbjuda skräddarsydda lösningar och insikter som hjälper dig att navigera rätt. Vi arbetar tätt ihop för att förstå dina specifika behov och utveckla strategier eller förståelse som driver produkten och produktionen framåt.

Upptäck hur vi har hjälpt andra

Från 0 till 20 miljoner visir

Som mest har 320 medarbetare varit på plats Innan uppstart krävdes mycket fokus på det praktiska […]

Läs mer

Startup med tydliga framtidsvisioner

Plaant är ett smart inomhusväxthus som optimerar miljöförhållandena för att förbättra växtens tillväxt och hälsa. Inte […]

Läs mer