Design och prototyp

Har du en innovativ idé som du vill se förverkligad eller behöver ni hjälp att snabbt och effektivt utveckla en ny produkt för att ge er bästa möjliga lansering? Med hjälp av vårt nätverk kan vi hjälpa dig med design- och prototyparbete och ta dig från koncept till en prototyp som är klar för marknaden.

Vi kombinerar kreativitet och teknisk kunskap för att skapa produkter som fungerar som de ska. För er, och för er målgrupp.

Produktutveckling och ritningar

Du har en idé och nu ska den förverkligas. Hur gör du? Vi erbjuder hjälp med just det. Vi ser till att din produktidé blir en färdig design som är tekniskt genomförbar.

Vi erbjuder med hjälp av vårt nätverk omfattande tjänster inom produktutveckling och ritningar och kan bistå med detaljerad CAD-modellering och andra tekniska ritningar. Med vår breda erfarenhet av produktion har vi kunskap och erfarenhet kring fallgropar som är bra att undvika och vägar som är bra att ta.

Prototyptillverkning

När din produktidé eller nya produktmodell är färdigdesignad bistår vi i att snabbt och kostnadseffektivt tillverka prototyper med hög kvalitet.

Prototyperna kan bestå av allt från 3d-printade delar av hela produkten till att vi i en liten skala tar fram hela produkten i dess verkliga material från de planerade leverantörerna.

Upptäck hur vi har hjälpt andra

Från 0 till 20 miljoner visir

Som mest har 320 medarbetare varit på plats Innan uppstart krävdes mycket fokus på det praktiska […]

Läs mer

Startup med tydliga framtidsvisioner

Plaant är ett smart inomhusväxthus som optimerar miljöförhållandena för att förbättra växtens tillväxt och hälsa. Inte […]

Läs mer