Leverantörshantering

Vi erbjuder tjänster inom leverantörshantering, specifikt utformat för att säkerställa att vårt nätverk ger dig leverantörsrelationer som fungerar bra och ger dig mer tid över till annat. Vi ser till att din produktion rullar på, oavsett storlek eller bransch.

Leverantörskontakter

Vi är specialister på produktion och vi har ett stort nätverk av leverantörer knutna till oss – lokalt och globalt. Vi tar fram rätt leverantör oavsett om det rör sig om exempelvis plastgjutning, elektronik eller metallbearbetning.

Med hjälp av vårt nätverk kan vi hjälpa dig att ta fram det material som behövs till din produktion utifrån ditt nuvarande behov. Punktliga, högkvalitativa leveranser till dig, vid varje tillfälle.

Inköpshantering

När ni känner er trygga med de leverantörer vi tagit fram kan vi bistå med hjälp kring all inköpshantering. Vi koordinerar inköpsprocessen från leverantörsbeställning till kundleverans och produktionsplanerar så att det alltid finns material till din produkt när det behövs.

Vi kan dessutom lagerhålla dina produkter på väg ut på marknaden. Färre stopp på vägen till slutkund ger snabbare leveranskedjor och mindre utsläpp.

Upptäck hur vi har hjälpt andra

Från 0 till 20 miljoner visir

Som mest har 320 medarbetare varit på plats Innan uppstart krävdes mycket fokus på det praktiska […]

Läs mer

Startup med tydliga framtidsvisioner

Plaant är ett smart inomhusväxthus som optimerar miljöförhållandena för att förbättra växtens tillväxt och hälsa. Inte […]

Läs mer