Så här fungerar det:

1. Nätverk av underleverantörer

Vi har ett stort nätverk av underleverantörer runt oss. Många av dem finns i Gnosjö-regionen med omnejd men vårt nätverk är globalt. Vi sätter samman dig och din produktion med de leverantörer som är lämpliga. Oavsett om det handlar om laserskärning, svetsning, formgjutning, konstruktioner eller CAD-ritningar erbjuder vi tillverkningsmetoder av högkvalitativa komponenter och hela produkter.

2. Flexibiltet och skalbarhet

Genom att outsourca specifika delar av produktionsprocessen kan vi snabbt skala upp eller ner produktionen baserat på dina behov och marknadens respons på din produkt. Det gör att ingen produktionsvolym är varken för stor eller för liten.

3. Projektledning och samordning

Vi hanterar ditt produktionsprojekt genom att samordna hela processen, från initial planering till slutleverans. Vi säkerställer att varje produkt uppfyller våra högt ställda kvalitetskrav så att du får en slutprodukt med högsta standard. Du lägger den tid du vill och kan på produktionsprocessen, vi håller koll resten av tiden när du behöver fokusera på annat.

Alla våra tjänster

Projektledning och rådgivning

Vi har stor erfarenhet av projektledning inom produktion och finns med er genom hela eller delar av produktionsprocessen.

Design och prototyp

Har du en innovativ idé som du vill se förverkligad eller behöver ni hjälp att utveckla en ny produkt som kan konkurrera på marknaden, snabbt och effektivt, för att ge er bästa möjliga lansering?

Material och leverantörshantering

Vi erbjuder tjänster inom material och leverantörshantering, specifikt utformat för att säkerställa att du får rätt material till rätt kostnad och att dina leverantörsrelationer fungerar bra och ger dig mer tid över till annat.

Tillverkning och montering

För dig som vill säkerställa att din produkt tillverkas och monteras effektivt och med högsta kvalitet erbjuder vi tjänster inom tillverkning och montering. Vi kan täcka hela processen, från planering till färdig produkt – eller hjälpa till med de delar av den som ni önskar.

Förpackning och logistik

De allra flesta produkter säljs inte som de är, utan är beroende av en förpackning eller annan typ av emballage. Vi kan hjälpa dig med allt från innovativ förpackningsdesign till logistik och distribution.

Eftermarknadsstöd

Vi erbjuder flera tjänster inom eftermarknadsstöd. Vi kan hjälpa er med hantering av returer och reklamationer, reparationer och reservdelar.