Eftermarknadsstöd

Vi erbjuder flera tjänster inom eftermarknadsstöd och kan hjälpa er med såväl reservdelar som reparationer och retur- och reklamationshantering. Skräddarsydda lösningar inom alla delar av eftermarknadshantering skapar det stöd ni behöver och önskar.

Reparationer och reservdelar

Vi erbjuder tjänster inom reparation och kan hjälpa till att ta fram, lagerhålla och disponera reservdelar till dina produkter. Vi kan även hjälpa till att demontera uttjänta produkter för hållbar och ekonomisk återanvändning.

Returer och reklamationer

När förväntningarna inte motsvarade verkligheten eller när kunder av andra anledningar behöver returnera eller reklamera produkter är det viktigt att hantera dessa på ett sätt som upprätthåller kundnöjdheten.

Vi erbjuder kostnadseffektiva och hållbara lösningar för att hantera returer och reklamationer smidigt och professionellt. Vårt mål är alltid att säkerställa att dina kunder känner sig väl omhändertagna när de hamnat i en situation där de behöver skicka tillbaka en produkt.

Upptäck hur vi har hjälpt andra

Från 0 till 20 miljoner visir

Som mest har 320 medarbetare varit på plats Innan uppstart krävdes mycket fokus på det praktiska […]

Läs mer

Startup med tydliga framtidsvisioner

Plaant är ett smart inomhusväxthus som optimerar miljöförhållandena för att förbättra växtens tillväxt och hälsa. Inte […]

Läs mer