Förpackning och logistik

De allra flesta produkter säljs inte som de är, utan är beroende av en förpackning eller annan typ av emballage. Vi kan hjälpa dig med allt från innovativ förpackningsdesign till logistik och distribution. Skyddade produkter som presenteras på bästa visuella sätt och dessutom levereras i tid gör det enkelt för dig att fokusera på att växa din verksamhet.

Förpackningsdesign

Behöver du en förpackning som både sticker ut och skyddar din produkt effektivt? Vi erbjuder kreativ och funktionell förpackningsdesign som tar hänsyn till hållbarhet och skydd under transport. Vi hjälper dig att skapa en förpackning som speglar just ert varumärke och era produkters specifika krav samtidigt som den tilltalar er målgrupp och gör distributionen för både er och era eventuella underleverantörer enkel att hantera.

Målet? Hållbara, kreativa förpackningar som skyddar din produkt utifrån dess unika egenskaper.

Logistik och distribution

När dina produkter är monterade och förpackade kan vi hjälpa till med lagerhållning och logistik för slutleverans till antingen din kunds lager eller direkt till marknaden – oavsett om den består av andra företag eller privatpersoner.

Precis som vi även kan producera utifrån dina behov och marknadens efterfrågan kan vi skicka beställningar på enskild inkommande beställning eller på löpande basis.

Upptäck hur vi har hjälpt andra

Från 0 till 20 miljoner visir

Som mest har 320 medarbetare varit på plats Innan uppstart krävdes mycket fokus på det praktiska […]

Läs mer

Startup med tydliga framtidsvisioner

Plaant är ett smart inomhusväxthus som optimerar miljöförhållandena för att förbättra växtens tillväxt och hälsa. Inte […]

Läs mer